Creëer je droomwoning

Your home is your castle’, iedereen wil een unieke woning passend bij de levenstijl en fase van de wooncarrière. Met ruimtes die aansluiten bij de identiteit van de bewoners, uniek en met een eigen karakter.

Housing Heroes werkt met eigen ervaren stylisten die op maat een interieuradvies maken voor de koper van een nieuwbouwwoning. Niet alleen hebben zij de ervaring met individuele kopers, zij hebben ook de ervaring in projecten, dus zij weten hoe ze binnen tijd en budget een ontwerp moeten maken. Met een persoonlijk gesprek worden voorkeurstijlen doorgenomen en wordt gevraagd een eigen inspiratiebord te maken. Met deze input stelt de interieurstylist een eigen moodboard op om zo inhoud te geven aan persoonlijke wensen. Aan de hand hiervan wordt een ontwerp gemaakt waarin de ruimtelijke indeling wordt vastgelegd, kleuren en afwerking van de diverse wanden en vloeren worden bepaald, zodat een integraal ontwerp en samenspel wordt gecreëerd. Een droominterieur gaat namelijk verder dan alleen kleuren en materialisering. Het is een schouwspel tussen ruimtes, licht en kleuren. 

Dit maakt de woning uniek. Een goed interieurontwerp biedt de koper daarnaast de perfecte leidraad om keuzes te maken. Zo kan de badkamer en keuken afgeleid worden van het ontwerp en kunnen elementen zoals behang, gordijnen en meubilair passend gekozen worden. Housing Heroes vertaalt het ontwerp desgewenst naar de realisatie waardoor kopers een unieke woning krijgen en volledig worden ontzorgd.

Wilt u kennis maken met onze ontwerpers? Kijk dan op onze contactpagina.