Samenwerking Sigma Coatings

Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Wat begonnen is in de 18de eeuw, is uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries. De producten en diensten van Sigma behoren tot het beste wat de markt heeft te bieden.

‘Sigma Coatings Nederland ontwikkelt nieuwe producten en diensten, maar ziet ook mooie initiatieven ontstaan die aansluiten bij de behoefte van klanten in de breedste zin. Vanaf 18 september 2020 zijn we partner van de startup Housing Heroes. In opdracht van ontwikkelende bouwers leveren zij een complete woonklaarservice, waarbij ze een droominterieur creëren én de woning helemaal klaar maken om direct in te wonen, daar dragen wij graag aan bij,’ aldus Rocco van Dick, Key accountmanager Sigma Coatings Nederland.

Met de samenwerking met Sigma heeft Housing Heroes een internationale partner voor alle wand-, en plafondafwerkingen en het binnen- en buitenschilderwerk. Sigma ondersteund Housing Heroes in het geven van het juiste kleuradvies en stelt een groot landelijk netwerk aan schilders beschikbaar. Alles met als doel van een huis een mooi thuis te maken.