Habovo Groep gaat partnership aan met Housing Heroes

PARTNERSHIP BIEDT KOPERSBEGELEIDING MET WOONKLAAR SERVICE

 

 

Aandacht maakt alles beter. Bouwers en ontwikkelaars bieden de woonconsument vanzelfsprekend vrijheid om de eigen woning te personaliseren, maar daar ligt in principe niet hun focus. Doorgaans ook niet hun voorkeur. Dat hoeft ook niet. Housing Heroes neemt de volledige kopersbegeleiding van hen over. Met interieuradvies, keuzebegeleiding en uitvoering. Daarmee zet de ontwikkelaar zijn project extra aantrekkelijk in de markt. Het scheelt de bouwer een boel frustratie en opleverpunten. En de koper krijgt een huis dat meteen voelt als een thuis.

De woonconsument van vandaag is veeleisend. Die van morgen nog meer. De nieuwe generatie is druk bezig met carrière en koestert haar vrije tijd. Zij eet, drinkt, kijkt, beweegt, luistert ‘on-demand’. Ook de afwerking van de woning laat zij graag over aan een professional. Maar dan wel een professional die precies weet wat zij wil en die haar volledig ontzorgt.

Kans voor de klantgerichte bouwer

Voor de gemiddelde bouwer is kopersbegeleiding een ondergeschoven onderdeel van het bouwproces. De projectuitvoering vraagt alle aandacht, de organisatie is er niet echt op ingericht en doorgaans ontbreekt het aan voldoende soft skills om inzicht te krijgen in wat de koper daadwerkelijk wil. Housing Heroes vult dit belangrijke stuk klantenservice voor de bouwer in, met behoud van marges op kopersopties. De bouwer concentreert zich volledig op zijn primaire proces, de klanttevredenheid neemt toe en met de aanvullende Woonklaar Service geeft hij op onderscheidende manier invulling aan klantgericht bouwen. Zonder moeite, zonder ‘gedoe’.

Advies en begeleiding

Housing Heroes begeleidt kopers op hun woonreis. Van vertrek tot aankomst, persoonlijk en op maat. Wooncoaches en stylisten zitten al in de allereerste fase met hen aan tafel om hun persoonlijke woonwensen en levensstijl helder te krijgen. Dat levert een uitgebreid interieuradvies op waarmee keuzes in het vervolgtraject een stuk makkelijker worden. Plattegronden, ruwbouwopties, kleurstellingen, materialisering, meubilair en verlichting, alles afgestemd op hun persoonlijke voorkeur.

Inclusief uitvoering

Met Housing Heroes heeft de koper één aanspreekpunt, voor alles wat met de personalisering van de woning te maken heeft. Oók – en daarin gaat Housing Heroes wezenlijk verder dan andere koperbegeleiders – wat betreft de uitvoering. Housing Heroes ontwerpt niet alleen een persoonlijk droominterieur, maar maakt het na oplevering ook. Voor deze extra Woonklaar Service werkt het bedrijf samen met partner Habovo Groep. Habovo Groep is een top drie afbouwbedrijf in Nederland en garandeert kwaliteit, continuïteit en met 400 medewerkers ook volop capaciteit. Haar ervaren vakmensen kunnen alle uitvoerende werkzaamheden voor de koper verzorgen. Levering en installatie van keuken en sanitair, tegel-, stuc-, schilder- en timmerwerk en vloer- en raamdecoratie. En mocht een nieuwe bewoner ook de tuin willen laten aanleggen, dan regelt Housing Heroes dat eveneens.

Geen huis maar een thuis

De complete afwerking en inrichting, projectmatig aangepakt, alles op elkaar afgestemd, keurig op tijd klaar. Zonder stress, zonder fouten en met projectmatige prijzen. Met Housing Heroes verkoopt de ontwikkelaar of bouwer geen huis, maar een thuis. En dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Habovo Groep

Evert de Kruijf

Directeur Concepten

  +31 6 5128 7992

  e.dekruijf@habovo.nl

Housing Heroes

Bas Boom

Algemeen Directeur

  +31 6 2299 6883

  b.boom@housing-heroes.nl

Afbeelding: Bas Boom (l) en Evert de Kruijf (r)