Persbericht: One-stop-shop concept voor nieuwbouwwoningen in samenwerking Goossens en Berden

Kopersbegeleider Housing Heroes lanceert een uniek full-service concept en sluit partnerships met onder andere Goossens en Woninginrichter Berden. Samen helpen ze kopers van nieuwbouwwoningen een persoonlijk interieur te creëren, bijgestaan door een professionele interieurontwerper. Met een wereld aan wooninspiratie, gratis interieurontwerp en private shopping wordt de woonconsument alle geregel en keuzestress uit handen genomen, zodat het nieuwe huis meteen aanvoelt als een thuis.

Goossens “eindelijk thuis”
Goossens is een van de meest toonaangevende en ambitieuze spelers binnen de woon- en slaapbranche. Goossens is continu in beweging, steeds opnieuw inspelend op de actuele woonwensen van iedere generatie. In haar 20 inspiration stores (en de webshop) vinden jong en oud het design en comfort waarnaar zij op zoek zijn. Altijd voor een scherpe, betaalbare prijs. Het familiebedrijf, dat al meer dan 65 jaar bestaat, wordt hoog gewaardeerd bij het publiek, vooral om de eigen topkwaliteit Goossens-collectie en de vergaande service. 

Berden, mode, wonen en meer
Berden behoort tot de absolute top van styling- en interieurspecialisten in Nederland. In haar sfeervolle en gastvrije winkels en showrooms biedt zij de consument een wereld aan inspiratie, uitgebreid advies en een enorme collectie eigentijdse kwaliteitsproducten. Op het gebied van mode, schoenen en accessoires. Én op het gebied van wonen, slapen en verlichting. Kenners van interieurdesign vinden hier een veelheid aan grote merken onder één dak; van Artifort en De Sede tot Leolux, Vitra en Rolf Benz. Voor echt persoonlijk slaapadvies en top slaapmeubilair, kan men terecht in een van de Auping Plaza’s.

Housing Heroes
Beide woninginrichters staan voor kwaliteit en service. En vooral ook voor persoonlijke aandacht voor de individuele klant. Dat sluit naadloos aan bij de dienstverlening van Housing Heroes. Housing Heroes neemt bouwers en ontwikkelaars het hele traject van kopersbegeleiding uit handen. Die kunnen zich daardoor volledig focussen op het bouwproces, terwijl hun kopers professioneel en persoonlijk worden begeleid bij bouwkundige aanpassingen en het kiezen van keuken, sanitair, tegelwerk enzovoort. 

Woonklaar Service: van hoekbank tot tuin
Naast kopersbegeleiding biedt Housing Heroes een unieke Woonklaar Service, direct aan de woonconsument. Een professionele interieurontwerper bespreekt met de kopers hun wensen, verwachtingen en stijlvoorkeuren en ontwerpt op basis daarvan een op en top persoonlijk interieur. Meubilair, vloerbekleding, wandafwerking, inloopkast, verlichting … tot aan de tuin toe als men dat wil. Het interieurontwerp kan vervolgens in één van de inspiration stores van Goossens of via de showrooms van Berden worden ingevuld en beleefd. Het is uiteraard aan de klant om te bepalen of meubilair, stoffering en accessoires ook bij deze zaken worden gekocht. Maar met een enorme collectie woonproducten, alles onder één dak, en private shopping is die optie wel heel aantrekkelijk. 

Eerste project Oranjekade te Helmond
Housing Heroes is inmiddels – samen met haar partners Goossens en Berden – gestart met het eerste nieuwbouwproject. Van de 265 woningen van het prestigieuze binnenstedelijke project Oranjekade in Helmond biedt BanBouw 116 koopwoningen aan met het complete servicepakket van Housing Heroes: kopersbegeleiding, interieuradvies en Woonklaar Service.  

Meer weten? kijk op: 

 

Klik hier om het persbericht met bijbehorende afbeelding te downloaden.
Persbericht: Housing Heroes samenwerking met Goossens en Berden (64 downloads)
Afbeelding: Housing Heroes samenwerking Goossens en Berden (56 downloads)