Bekende vloerenmerken toegevoegd aan het assortiment

Housing Heroes heeft haar assortiment uitgebreid met drie bekende merken vloeren. Dit zijn: de VTwonen PVC Collectie, Floor Life Parket en de Ambiant PVC Collectie!

De VTwonen PVC Collectie

Volledig afgestemd op de laatste woontrends. Zo kun je kiezen uit extra brede en lange planken, een visgraatpatroon, een hongaarse punt of twee tegeldecors. De gedetailleerde structuur van deze vloer geven de uitstraling van echt hout, steen of beton. Daarnaast zijn deze PVC stroken makkelijk in onderhoud, oersterk en gaan ze lang mee.

Floor Life Parket

Prachtig onbehandeld parket in verschillende uitvoeringen. Verdere afwerkingen na legging is niet nodig. De uitvoeringen in meerdere kleuren zijn: handgeschraapt, geborsteld, gerookt en gebeitst.

De Ambiant PVC Collectie

Speelt direct in op de vloerentrends van nu met een constant vernieuwende collectie. Een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer, ideaal voor intensief belopen ruimtes en toch makkelijk in onderhoud. Met zijn realistische motieven en structuren spreekt deze vloer, naast architecten en projectinrichters, ook steeds meer woonconsumenten aan.

Deze drie bekende merken zijn een verrijking voor het assortiment van Housing Heroes. De nieuwe aanwinsten maken het mogelijk voor kopers om voor elk budget geheel naar eigen smaak een vloer te kiezen die aansluit op hun woonwensen. Op deze manier zorgt Housing Heroes ervoor dat je kunt kiezen uit de beste vloeren. Zo helpen wij je graag weer een stapje verder in het proces om van je huis een thuis te maken!