Ballast Nedam Zuid kiest voor Housing Heroes voor het nieuwe project Berckelbosch fase 10: Mahler in Eindhoven

Housing Heroes voorziet 81 woningen van gratis interieurontwerp voor alle kopers en afbouw en inrichting middels de Woonklaar Service. Onze werkzaamheden bestaan uit wand- vloer afwerking, schilderwerk, aanbrengen taats- en scharnierdeuren, raamdecoratie en onder andere inrichting.

Housing Heroes levert een complete Woonklaar service waardoor de kopers volledig ontzorgd worden bij de afbouw en inrichting van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een eigen wooncoach en interieurontwerpers krijgt de koper begeleiding op maat, wordt zijn droominterieur gecreëerd én is de woning helemaal klaar om direct in te wonen.
Berckelbosch brengt je de ‘the best of both worlds’. De uitdagende spanning van nieuwbouw in een volwassen omgeving met karakter. De wijk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een modern stadswijk met allure en een groen hart.

In alle rust, grenzend aan de binnenring op een steenworp van hartje Eindhoven. Door de gunstige ligging verlaat je de stad echter net ze mogelijk en snel via de omliggende snelwegen, trein of (regio)bus.

Klik hier voor meer informatie