Senior Kopersbegeleider

Krijg jij energie om de verwachtingspatronen van kopers waar te maken? Adviseer en coördineer jij graag? Ben jij ook die spin in het web die kopers helpt om van een huis een thuis te maken? Solliciteer dan op de rol als Senior Kopersbegeleider.

Wat ga je doen?

Als Senior Kopersbegeleider heb je een sterke invloed op de klanttevredenheid. Jij krijgt energie om kopers van een nieuwbouwwoning aan de hand te nemen en hun verwachtingspatronen waar te maken. Met een proactieve benadering begeleid je kopers in het personaliseren van hun woning en zoek je continue naar mogelijkheden om de koper naar tevredenheid te bedienen. Je bent de verbindende factor tussen de kopers en de interne organisatie van de aannemer/ projectontwikkelaar. Je inspireert, adviseert en coördineert om van een huis een thuis te maken.

Nederland

HBO/MBO Bouwkunde

Vacature

24 – 40 uur per week

Wat vragen we jou?

Je bent technisch onderlegt, sociaal vaardig en beschikt over een gezonde dosis assertiviteit. Je houdt van mensen en je bent graag de spin in het web tussen klanten, de aangesloten partners en de interne organisatie van de aannemer/ projectontwikkelaar. Daarnaast beschik je over een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde, of heb je relevante werkervaring opgedaan. Wat je nog meer in huis hebt?

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (externe)  kopersbegeleider bij een aannemer of bouwgerelateerde onderneming;
  • Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld;
  • Je werkt systematisch en gedetailleerd;
  • Je werkt graag met een grote diversiteit aan mensen;
  • Je hebt ervaring met technische tekenprogramma’s;
  • Je bent gewend een administratie bij te houden in een boekhoudpakket.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie waar kopersbegeleiders de ruggengraat van de organisatie zijn. Je stapt als Senior Kopersbegeleider in een jonge organisatie met torenhoge ambities. Housing Heroes wil zijn dienstverlening landelijk uitbreiden en jij hebt een sleutelrol om de basis te leggen voor deze landelijke groei.  Je maakt deel uit van een team van professionals, die op een open, ondersteunende manier met elkaar samenwerken. Naast een prettige werkomgeving krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals auto van de zaak, trainingen en goede IT-voorzieningen.

Wat zijn wij?

Housing Heroes is een snelgroeiende scale-up dat externe kopersbegeleiders aanbiedt aan projectontwikkelaars en aannemers. Hierdoor kan iedereen doen waar ze goed in zijn: de projectontwikkelaar ontwikkelt en de aannemer bouwt. Wij richten ons ondertussen optimaal op de koper en zijn individuele woonreis. Alles wat we doen, doen we met focus en aandacht, want aandacht maakt alles beter. Via persoonlijke styling, het bieden van een individuele kopersbegeleider en het uit handen nemen van de complete afbouw en inrichting krijgt de koper een woning die woonklaar is, op maat én passend bij de levensstijl en fase van zijn wooncarrière. Zo maakt Housing Heroes van een huis een thuis.

Wat moet je doen?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en zou jij graag bij willen dragen aan de verdere groei van Housing Heroes? Reageer dan nu en verstuur je motivatie inclusief C.V. naar onze organisatie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

    Upload je CV (max 5Mb)

    Tags: