Fleur Le Sud – Maastricht – 91 stadsvilla´s en herenhuizen

Fleur is een wijkje gelegen in Le Sud met een geheel eigen identiteit. Een samensmelting van stads en groen. Het mondaine stadsleven komt hier helemaal tot zijn recht. Toch heeft de woonplek iets individueels, iets eigens. De architect heeft het een uniek en warm karakter meegegeven. Het is de plek waar verbinding en gezelligheid centraal staan. Geniet van het magnifieke Maastrichtse leven in Le Sud.

Fleur bestaat uit 91 elegante herenhuizen en magnifieke stadsvilla’s in vijf verschillende woningtypen. Hier vind je de crème de la crème van Le Sud. Op steenworp afstand van het dynamische centrum van Maastricht waan je je in een oase van rust, zowel in de prachtige groene lanen als in je eigen achtertuin. Alle woningen van Fleur zijn energieneutraal en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst. De tijdloze architectuur geven de woningen hun warme karakter. Er is geen betere plek om het stadse (gezins)leven vorm te geven.

Housing Heroes maakt van uw huis een thuis in Fleur Le Sud

Het creëren van een warm nest, persoonlijk en met volledige ontzorging. Housing Heroes biedt u begeleiding op maat en één aanspreekpunt in het afbouwen en inrichten van uw nieuwe woning.

Via een persoonlijk interieurontwerp en de volledige verzorging van de afbouw en inrichting, krijgt u een woning die woonklaar is. Geheel op maat afgewerkt en volledig afgestemd en ingericht op uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Housing Heroes levert een complete Woonklaar Service waardoor de kopers volledig ontzorgd worden bij de afbouw en inrichting van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een eigen wooncoach en interieurontwerpers krijgt de koper begeleiding op maat, wordt zijn droominterieur gecreëerd én is de woning helemaal klaar om direct in te wonen. Om inzicht te krijgen in uw persoonlijke voorkeuren hebben de interieurontwerpers van Housing Heroes 5 trendy interieursferen uitgewerkt. Wij zijn benieuwd welke het beste bij u past. Housing Heroes en Laudy Bouw/ Ballast Nedam Development creëren samen uw droomwoning met wow-effect.

Meer weten?

Lees meer over de verkoop

Opdrachtgever
Laudy Bouw/ Ballast Nedam Development

Projectnaam
Fleur, onderdeel De Groene Loper

Locatie
Maastricht

Aantal eenheden
91

Bouwperiode
2023