Het Meester Hof – Berkel-Enschot – 19 woningen

Het Meesters Hof is een nieuwbouwwijk aan de Enschotsebaan in Berkel-Enschot. Deze nieuwbouwwijk heeft een eigentijds dorpskarakter. De wijk bestaat uit verschillende typen woningen die geschikt zijn voor diverse doelgroepen. Hierdoor zullen jong en oud in de wijk samen wonen, maar tevens samen ontmoeten. De kavels van de woningen zijn groen van karakter.

Housing Heroes voorziet 19 luxe woningen van kopersbegeleiding, interieur- en tuinontwerp en de volledige afbouw en desgewenst ook het aanleggen van tuinen. Onze werkzaamheden bestaan uit wand- vloer afwerking, tegelwerk, sanitair, keukens schilderwerk, inrichting. De dienstverlening in dit project is ook uitgebreid met het ontwerp en aanleg van de tuinen.

Kopers krijgen hiermee één aanspreekpunt voor individuele begeleiding en de mogelijkheid voor een volledig gepersonaliseerde woning die direct klaar is om in te wonen. Housing Heroes levert een complete Woonklaar service waardoor de kopers volledig ontzorgd worden bij de afbouw en inrichting van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een eigen wooncoach en interieurontwerpers krijgt de koper begeleiding op maat, wordt zijn droominterieur gecreëerd én is de woning helemaal klaar om direct in te wonen. Om inzicht te krijgen in uw persoonlijke voorkeuren hebben de interieurontwerpers van Housing Heroes 5 trendy interieursferen uitgewerkt. Wij zijn benieuwd welke het beste bij u past.

Opdrachtgever

Roozen Van Hoppe Bouw en Ontwikkeling

Projectnaam

Het Meester Hof

Locatie

Berkel-Enschot

Aantal eenheden

19 woningen

Bouwperiode

Q1-Q3 2022

Datum
Tags
Interieuradvies, Kopersbegeleiding, tuinontwerp en aanleg, Woonklaar Service