Slotjes Midden 5C – Oosterhout – 52 woningen

Slotjes-Midden zijn frisse, moderne en comfortabele opgeknapte portiek-etagewoningen in een levendige woonwijk grenzend aan het centrum van Oosterhout. Slotjes-Midden is een vernieuwde plek in de fijne buurt ‘Wilhemina West’ voor jong en oud.

De afgelopen jaren is er veel werk verzet om van Slotjes-Midden een prettigere en veiligere wijk te maken. Dat geldt ook voor de appartementen in deze fase. Ballast Nedam zorgt hier voor optimaal wonen en biedt bovendien met partner Housing Heroes de mogelijkheid om uw woning woonklaar

 • Fris, modern en comfortabel
 • Tussen water en groen
 • Vlak bij het centrum

Housing Heroes voorziet 50 woningen van kopersbegeleiding, interieur en de volledige afbouw. Onze werkzaamheden bestaan uit wand- vloer afwerking, tegelwerk, sanitair, keukens schilderwerk en inrichting.

Housing Heroes maakt van uw huis een thuis in Slotjes-Midden

Het creëren van een warm nest, persoonlijk en met volledige ontzorging. Housing Heroes biedt u begeleiding op maat en één aanspreekpunt in het afbouwen en inrichten van uw nieuwe appartement. Via een persoonlijk interieurontwerp en de volledige verzorging van de afbouw en inrichting, krijgt u een woning die woonklaar is. Geheel op maat afgewerkt en volledig afgestemd en ingericht op uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Housing Heroes levert een complete Woonklaar service waardoor de kopers volledig ontzorgd worden bij de afbouw en inrichting van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een eigen wooncoach en interieurontwerpers krijgt de koper begeleiding op maat, wordt zijn droominterieur gecreëerd én is de woning helemaal klaar om direct in te wonen. Om inzicht te krijgen in uw persoonlijke voorkeuren hebben de interieurontwerpers van Housing Heroes 5 trendy interieursferen uitgewerkt. Wij zijn benieuwd welke het beste bij u past.

Housing Heroes en Ballast Nedam creëren samen uw droomwoning met wow-effect

MEER WETEN?

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te bekijken.

  Opdrachtgever

  Ballast Nedam

  Projectnaam

  Slotjes-Midden

  Locatie

  Oosterhout

  Aantal eenheden

  52 woningen

  Bouwperiode

  2022

  Datum
  Tags
  Interieuradvies, Kopersbegeleiding, Woonklaar Service