Wie zijn Housing Heroes?

Housing Heroes is opgericht door een aantal ambitieuze idealisten met samen meer dan honderd jaar ervaring in de bouw- en vastgoedsector. Wij hebben gezien dat een huis nog lang geen thuis is wanneer het aan de koper wordt opgeleverd. Daarnaast hebben we gezien dat er een grote groep in Nederland is die ontzorgd wil worden bij de inrichting van hun nieuwbouwwoning.

Dries Steijnmeijer

Marketeer en business development-specialist in bouw en vastgoed – voormalig directeur Korteweg Communicatie

Dries Steinmeijer

Business Developer
Bas Boom

Conceptontwikkelaar en strateeg

Bas Boom

Directeur Housing Heroes
Edwin vd Berg

Bestuurder en voormalig CEO Van Wijnen NV

Edwin van den Berg

Strategisch adviseur
Danielle-vd-Ven

Strategie, commercie en concept- en gebiedsontwikkeling – voormalig directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid BV

Daniëlle van der Ven

Commercieel adviseur

Onze missie en visie

Het creëren van een warm nest, persoonlijk en met oog voor het individu. Dat is de missie en ambitie van Housing Heroes. Door ruimtes een eigen identiteit te geven maken we van een kaal huis een warm thuis. Dit vraagt om optimale afstemming en samenwerking tussen de bouwer, de koper en alle partijen die bij het afbouwproces en de inrichting betrokken zijn. Housing Heroes verzorgt de coördinatie en biedt één loket in het personaliseren van de nieuwbouwwoning.

Door het koopproces volledig van de bouwer over te nemen en dit substantieel te verbeteren, willen we een belangrijke bijdrage leveren aan het consumentgerichter maken van de bouw- en vastgoedsector. De koper staat centraal, waarbij het woonproduct naar zijn wensen en dromen wordt ingericht. 

Alles doen we met focus en aandacht, want aandacht maakt alles beter. Via persoonlijke styling, het bieden van een individuele wooncoach en het uit handen nemen van de complete afbouw en inrichting krijgt de koper een woning die woonklaar is, op maat én passend bij de levensstijl en fase van zijn wooncarrière. Zo maakt Housing Heroes van een huis een thuis.