Verkoop Oranjekade Helmond gestart

Onlangs ging de verkoop van de eerste 58 appartementen van Oranjekade van start. In dit prachtige project in het centrum van Helmond wisselen verschillende architectuurstijlen elkaar af. De appartementen verrijzen direct aan het kanaal, op loopafstand van het sfeervolle Havenplein.

In dit project biedt Housing Heroes de kopers van de in totaal 116 koopwoningen de kopersbegeleiding aan, inclusief de Woonklaar Service. Hiermee worden de nieuwe bewoners volledig ontzorgd en werken we naar een ingericht huis op basis van het eigen interieur advies.

Housing Heroes Woonklaar Service
Met de start van de verkoop organiseren we een inspiratiesessie voor de kopers waarbij we onder andere de wooncoaches en -stylisten voorstellen. Vervolgens stellen we samen een plan op waarbij de keuzes van de bewoner als uitgangspunt dienen voor de realisatie en oplevering van de woning. Tenslotte maken we van het huis een thuis door het appartement volledig naar de wens van de bewoner in te richten.

Kijk voor meer informatie over Oranjekade op oranjekadehelmond.nl