Woonklaar service

Housing Heroes maakt uw woning uniek en helemaal af! Met een individueel en persoonlijk interieurontwerp en door het uit handen geven van de complete afbouw en inrichting krijgt u een woning die woonklaar, professioneel ingericht en volledig op uw persoonlijke wensen en levensstijl is afgestemd. Onze persoonlijke interieurontwerpers werken samen met A-merk leveranciers en de beste retailers in de markt. Samen met deze partijen hebben wij 5 inspiratiesferen ontworpen die op dit moment het meest trendy en actueel zijn. Laat je hieronder middels Virtual Reality inspireren.

 • Voorbereiding

  Door vroegtijdige betrokkenheid zorgen wij dat de voorbereiding staat als een huis. Basisplattegronden, kopersopties en afspraken met showrooms zijn gemaakt, voordat de verkoop is gestart.

 • Verkoop

  De start van de verkoop is een belangrijke mijlpaal in het ontwikkelproces. Samen met de ontwikkelaar en bouwer organiseren wij een inspiratie-avond met de kopers. Ook stellen wij dan de wooncoaches en -stylisten aan de kopers voor.

 • Keuzeproces

  Dankzij een interieur- en stylingadvies krijgt de koper een leidraad bij het kiezen van alle opties. Via persoonlijke begeleiding en proactieve communicatie over deadlines nemen we de koper volledig bij de hand tijdens de gehele woonreis. Door één loket te bieden in het personaliseren van de woning, ontzorgen wij de koper volledig. Dat scheelt tijd, ... Lees meer

 • Realisatie

  Samen met de bouwer en de showrooms begeleiden wij het bouwproces en wordt alles volgens afspraak gerealiseerd. Daarnaast zijn wij aanwezig bij de oplevering om te zorgen dat de woning zonder opleverpunten aan de koper wordt overgedragen.

 • Inrichting

  Na oplevering brengen wij ruimtes tot leven. Wij ontzorgen de koper in het afwerken en inrichten van de woning: woonklaar en zonder gedoe. Zo maken wij van een huis een thuis.