Contact

Housing Heroes B.V.
Torenallee 20
5617 BC EINDHOVEN
telefoon: 085 – 06 00022
info@housing-heroes.nl
Route

Bank: NL08RABO0357867734
BTW: NL860469190B01
KVK: 75988402

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Over ons

Housing Heroes is opgericht door een aantal ambitieuze idealisten met samen meer dan honderd jaar ervaring in de bouw- en vastgoedsector. Wij hebben gezien dat een huis nog lang geen thuis is wanneer het aan de koper wordt opgeleverd. Daarnaast hebben we gezien dat er een grote groep in Nederland is die ontzorgd wil worden bij de inrichting van hun nieuwbouwwoning.

Adviseurs

Frank van Antwerpen

Financieel

Danielle van der Ven

Commercie

Ludo Campman

Retail

Dries Steinmeijer

Marketing

Edwin van den Berg

Strategie

Bas Boom

Founder

Missie en visie

Missie

Het creëren van een warm nest, persoonlijk en met oog voor het individu. Dat is de missie en ambitie van Housing Heroes. Door ruimtes een eigen identiteit te geven maken we van een kaal huis een warm thuis. Dit vraagt om optimale afstemming en samenwerking tussen de bouwer, de koper en alle partijen die bij het afbouwproces en de inrichting betrokken zijn. Housing Heroes verzorgt de coördinatie en biedt één loket in het personaliseren van de nieuwbouwwoning.

Door het koopproces volledig van de bouwer over te nemen en dit substantieel te verbeteren, willen we een belangrijke bijdrage leveren aan het consumentgerichter maken van de bouw- en vastgoedsector. De koper staat centraal, waarbij het woonproduct naar zijn wensen en dromen wordt ingericht.

Visie

Alles doen we met focus en aandacht, want aandacht maakt alles beter. Via persoonlijke styling, het bieden van een individuele wooncoach en het uit handen nemen van de complete afbouw en inrichting krijgt de koper een woning die woonklaar is, op maat én passend bij de levensstijl en fase van zijn wooncarrière. Zo maakt Housing Heroes van een huis een thuis.

Wees zeker van je aankoop

Garanties CBW-erkende Woonwinkels

Housing Heroes is CBW-erkend. CBW-erkende woonwinkel bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

1. Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop.
Extra productgarantie.

2. Een nette aanbetalingsregeling.
Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling.

3. Onpartijdige geschilafhandeling.
Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Klik hier voor meer informatie.