Housing Heroes een CBW erkend bedrijf

In opdracht van ontwikkelende bouwers leveren wij een complete woonklaarservice, waarbij we kopers volledig ontzorgen bij het personaliseren van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met eigen stylisten en een wooncoach krijgt de koper één aanspreekpunt gedurende de hele woonreis, begeleiding op maat, creëren wij zijn droominterieur én maken wij de woning helemaal klaar om direct in te wonen. Het is daarom goed te kunnen melden dat HH vanaf vandaag een CBW erkend bedrijf is . Voor u als consument geeft dit een aantal zekerheden die van belang zijn bij het aankopen van uw meubilair voor uw nieuwe woning.

  • Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
  • Een nette aanbetalingsregeling. Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling.
  • Onpartijdige geschilafhandeling

De CBW erkenning wordt afgegeven door Inretail , de brancheorganisatie voor ( e) retailers in de non-food.
Voor Housing Heroes is deze CBW erkenning de volgende stap in de verdere groei en professionalisering van haar bedrijf.