Nieuw in opdracht: ´t Hof van Haydn 64 woningen in Eindhoven

Na een succesvolle verkoop en uitvoering van project Berckelbosch Mahler start Housing Heroes in opdracht van Ballast Nedam Zuid en Ballast Nedam Development nu de volgende fase. Ook de kopers van de 64 woningen van het project ´T Hof van Haydn wordt door Housing Heroes van een kosteloos interieurontwerp voorzien inclusief de afbouw en inrichting via de Woonklaar Service.

Met onze adviezen bevorderen we de verkoopsnelheid van het project en maken kopers daarna sneller en beter keuzes met betrekking tot de inrichting. De start van de bouw zal over ongeveer 2 maanden aanvangen.

Housing Heroes biedt een complete Woonklaar Service waardoor kopers volledig ontzorgd worden bij de afbouw en inrichting van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een persoonlijk interieurontwerper krijgt de koper begeleiding op maat, wordt zijn droominterieur gecreëerd én is de woning helemaal klaar om direct in te wonen.

Wilt u weten hoe wij voor uw project kunnen bijdragen om snel 70% verkocht te krijgen en kopers meer service te bieden? Neem dan vrijblijvend contact op:
Housing Heroes B.V.
telefoon: 085 – 06 00022
info@housing-heroes.nl