De klant staat centraal in Nieuwbouwproject Scala in Bergen op Zoom

ADAM Vastgoed, Aan de Stegge Roosendaal en Housing Heroes tekenen een samenwerkingsovereenkomst om de woningkopers van project Scala gratis een interieurontwerp te bieden en hen volledig te ontzorgen in de afbouw en inrichting van hun nieuwe appartement.

‘We bieden de toekomstige bewoners graag iets extra’s, dat zie je terug in de architectuur, maar ook in de voorzieningen zoals een uitgebreid Health & Sports concept en bijvoorbeeld een pakketservice. We richten ons op de vitale 50-plusser, die van het leven wil genieten en daar hoort ook ontzorging bij als het gaat om de afwerking en inrichting van hun nieuwe appartement,’ aldus projectontwikkelaar Jaap ADAM van Adam Vastgoed.

Met de Woonklaar Service van Housing Heroes worden de appartementen, die variëren van een grootte tussen de 74 m2 en meer dan 120m2, voorzien van stuc- en schilderwerk, vloerafwerking, verlichting, gordijnen en meubilair, geheel klaar om lekker in te wonen dus. Met een eigen interieurontwerper wordt de woning volledig naar eigen smaak en wens ingericht. Hierdoor krijgen de woningkoper een unieke woning en een personal assistent die hen helpt in het maken van alle interieurkeuzes.

Aannemer Aan de Stegge Roosendaal gaat de energiezuinige appartementen met grootstedelijke allure realiseren en biedt één aanspreekpunt in de vorm van een kopersbegeleider om ‘van een huis een thuis te maken’. Zij zal de woningkopers begeleiden in het gehele bouwproces. ‘De interieurontwerper van Housing Heroes sluit daar goed op aan vergemakkelijkt het keuzeproces. Wij willen er alles aan doen om de woningkoper zo goed mogelijk te bedienen en hun wensen mogelijk te maken, met de service van Housing Heroes krijgt de koper een woning die helemaal af is.’ Aldus Bas Moens, Algemeen Directeur van ADSR.

Scala is een modern en luxe appartementengebouw dat uniek is in uitstraling, uitrusting en voorzieningen. Gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom, worden 53 appartementen met een Health Centre gerealiseerd met veel groen en een luxe gevoel van wonen.