Start verkoop: Scala 53 woningen in Bergen op Zoom

De verkoop van Scala in Bergen op Zoom is afgelopen week officieel van start gegaan bij Baas Makelaars via een drukbezocht start-verkoop evenement.

Scala is een modern en luxe appartementengebouw dat uniek is in uitstraling, uitrusting en voorzieningen. Gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom, worden 53 appartementen met een Health Centre gerealiseerd en met veel groen.

Met de Woonklaar Service van Housing Heroes worden de 53 appartementen voorzien van stuc- en schilderwerk, vloerafwerking, verlichting, gordijnen en meubilair, geheel klaar om lekker in te wonen. Met een eigen interieurontwerper wordt de woning volledig naar eigen smaak en wens ingericht om invulling te geven aan het luxe gevoel van wonen.

Meer informatie over Scala Bergen op Zoom
Meer informatie over de verkoop