Housing Heroes maakt kopers nóg blijer

Verleiding, begeleiding en ontzorging van uw kopers

Sneller woningen verkopen en minder verstoring van het bouwproces?
Housing Heroes biedt ontwikkelaars en bouwers een unieke Woonklaar Service© waarbij de koper van een nieuwbouwwoning een kosteloos interieurontwerp krijgt en begeleiding van de afbouw en inrichting na oplevering. Zo krijgt de koper een professioneel ingerichte woning die direct klaar is om in te wonen. De ontwikkelaar onderscheidende verkooptools om zijn project nóg aantrekkelijker in de markt te zetten. De aannemer minder gedoe met kopers en een sneller en voorspelbaar bouwproces omdat de koper sneller keuzes maakt. Bovenal vraagt het geen extra investering van de ontwikkelaar of bouwer.

Ontvang de gratis brochure

Vul uw gegevens in en ontvang direct de gratis brochure.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u ontwikkelaar of bouwer en wilt u sneller woningen verkopen en minder verstoring van het bouwproces? Download hier de brochure om te lezen wat we voor uw vastgoedopgave kunnen betekenen.