Start bouw project Scala Bergen op Zoom

Goed nieuws: Scala heeft een verkooppercentage van 70% gerealiseerd. Dit betekent dat de bouw onherroepelijk is. In het eerste kwartaal van 2024 gaat Scala van start met de bouw.

Housing Heroes zal in het najaar de eerste kopers ontvangen in de tijdelijke pop-up showroom in Bergen op Zoom. Hier worden kopers geïnspireerd en ontzorgd met onze Woonklaar Service. Met de Woonklaar Service van Housing Heroes worden 52 appartementen voorzien van stuc- en schilderwerk, vloerafwerking, verlichting, gordijnen en meubilair, zodat kopers straks geheel klaar zijn om er lekker in te wonen. Met een eigen interieurontwerper wordt de woning volledig naar eigen smaak en wens ingericht om invulling te geven aan het luxe gevoel van wonen.

Scala is een modern en luxe appartementengebouw dat uniek is in uitstraling, uitrusting en voorzieningen. Gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom, worden 53 appartementen met een Health Centre gerealiseerd en met veel groen.