DOORO exclusieve houten deuren en kozijnen

Housing Heroes introduceert haar thuismerk houten deuren en kozijnen onder de merknaam DOORO. Dit zijn massief houten deuren en kozijnen voor een hoogwaardige en exclusieve uitstraling van de woning. ‘Binnen de projecten zien wij dat er vaak stalen kozijnen met lichte stompe of opdekdeuren worden aangeboden, maar onze klanten vragen om een hoogwaardig alternatief. Dat kunnen wij nu bieden met ons eigen merk DOORO,’ aldus Bas Boom. Deze deuren worden na oplevering van de aannemer geplaatst.

Deze exclusieve deuren zijn in iedere kleur en met grote variatie aan designs leverbaar. Verdiepingshoog, met een hoge geluidsreductie en een hoogwaardige uitstraling waardoor de woning een iconische uitstaling krijgt.

Wilt u ook exclusieve massief houten kozijnen en deuren binnen uw project van Housing Heroes? Neem contact op met uw persoonlijke interieurontwerper.