De Miller – Maastricht – 38 woningen

Miller bestaat uit 38 appartementen in het noordelijke deel van de Groene loper, in deelplan Laan van Bellevue in Maastricht. Door een selectie van verschillende architecten ontstaat een indrukwekkend, gevarieerd straatbeeld aan de Groene Loper. De appartementen zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels en worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen. Qua architectuur oogt het gebouw door de grote ramen zeer statig. De rode kleur bakstenen en ronde vormen zorgen ervoor dat het gebouw warmte uitstraalt.

De appartementen zijn bijna energieneutraal en gasloos, dus helemaal klaar voor de toekomst. Het dak van het appartementengebouw ligt vol met zonnepanelen. De opwekking van de verwarming en het warm water gaat via een warmtepomp. De grootte variëert van 60 tot 86 m2 en ze hebben een balkon dat is gelegen aan de zuid- of westzijde van het gebouw. Er zijn 8 verschillende type appartementen. Het achterterrein van het complex is afgesloten, dus alleen bereikbaar voor bewoners. Hier liggen de parkeerplekken en twee inpandinge fietsenstallingen die te gebruiken zijn door alle bewoners van het complex.

Housing Heroes heeft verschillende interieurontwerpen gemaakt als verkoopondersteuning om uiteindelijk de potentie van de woning maximaal over te brengen naar geïnteresseerde kopers. De kopers kunnen kiezen uit standaard afbouw pakketten, zodat ze direct bij het aangaan van de hypotheek weten wat de financieringsbehoefte is en volledig ontzorgd worden in het woon-klaar maken van hun droomwoning.

Meer weten?

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opdrachtgever
Ballast Nedam Development

Projectnaam
De Miller

Locatie
Maastricht

Aantal eenheden
38 woningen

Bouwperiode
Q2 2022 - Q3 2023