Slotjes-Midden deelplan 6A – Oosterhout – 12 woningen

Net boven de wijken Wilhelmina Oost en Wilhelmina West komt de wijk Groene Tempelier.
Hier aan het begin van de Tempelierstraat komt een fijne brede groenstrook waar je als bewoner volop gebruik van kunt maken. Strijk neer in het gras of speel een potje kubbs met de kinderen.
Is dat geen fijn uitzicht vanuit je keukenraam?

Er worden twaalf twee-onder-een-koopwoningen gebouwd, die genoeg ruimte geven aan het hele gezin. Verderop in de Tempelierstraat zijn al portiek-etage-woningen gesloopt en is een deel nieuwbouw gerealiseerd. De Groene Tempelier geeft je met recht een variatie aan groen, huizen én bewoners. Voelt u zich hier thuis?

Housing Heroes maakt van uw huis een thuis in Slotjes-Midden

Het creëren van een warm nest, persoonlijk en met volledige ontzorging. Housing Heroes biedt u begeleiding op maat en één aanspreekpunt in het afbouwen en inrichten van uw nieuwe woning.

Via een persoonlijk interieurontwerp en de volledige verzorging van de afbouw en inrichting, krijgt u een woning die woonklaar is. Geheel op maat afgewerkt en volledig afgestemd en ingericht op uw persoonlijke smaak en voorkeur.
Housing Heroes levert een complete Woonklaar Service waardoor de kopers volledig ontzorgd worden bij de afbouw en inrichting van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Met een eigen wooncoach en interieurontwerpers krijgt de koper begeleiding op maat, wordt zijn droominterieur gecreëerd én is de woning helemaal klaar om direct in te wonen. Om inzicht te krijgen in uw persoonlijke voorkeuren hebben de interieurontwerpers van Housing Heroes 5 trendy interieursferen uitgewerkt. Wij zijn benieuwd welke het beste bij u past.
Housing Heroes en Ballast Nedam creëren samen uw droomwoning met wow-effect.

Meer weten?

Lees meer over de verkoop

Opdrachtgever
Ballast Nedam

Projectnaam
Slotjes-Midden

Locatie
Oosterhout

Aantal eenheden
12 woningen

Bouwperiode
2022-2023