Bruynzeel Keukens & Housing Heroes creëren one-stop-shop voor de inrichting van nieuwbouw koopwoningen

Tijdens de Provada 2023 hebben Bruynzeel Keukens en Housing Heroes de overeenkomst getekend om een langdurige samenwerking aan te gaan. Hierbij trekken beide partijen samen op om kopers volledig te ontzorgen bij het personaliseren van hun aangekochte nieuwbouwwoning. Housing Heroes biedt kopers een volledig interieurontwerp op maat waar de keukens van Bruynzeel naadloos in opgenomen worden. Door gebruik te maken van de showrooms van Bruynzeel worden synergiën behaald en zijn ze altijd dicht bij de klant.

Na een aantal succesvolle projecten waaronder Berckelbosch in Eindhoven en de Groene Loper in Maastricht, beide ontwikkeld door Ballast Nedam Development, hebben Bruynzeel Keukens en Housing Heroes ervaren dat door een betere samenwerking ze de klant sneller en beter kunnen bedienen. Housing Heroes biedt de koper een professioneel interieurontwerp, met de keuken als beeldbepalend onderdeel en verzorgt daarnaast de hele afbouw en inrichting. Dit bestaat uit vloer- en wandafwerking, gordijnen, verlichting en meubilair, waardoor de koper een woning krijgt die helemaal af is en direct klaar om in te wonen.

Housing Heroes

Bas Boom, Algemeen directeur bij Housing Heroes: ‘We zien dat de huidige koper meer aandacht nodig heeft en weinig tijd heeft. We doen projecten van Maastricht tot Amsterdam en dan moet je dicht bij de klant zitten. Door de samenwerking met Bruynzeel Keukens aan te gaan hebben we landelijke dekking en kunnen we gebruik maken van één van de 28 winkels die zij te bieden hebben.’

Bruynzeel Keukens

Jordy Dommanschet, accountmanager koopwoningen bij Bruynzeel Keukens: ‘Door samen op te trekken in projecten, kunnen wij, naast de koper volledig ontzorgen, meerwaarde bieden. De keuken wordt steeds meer een groot onderdeel van het interieur en daar sluit het concept van Housing Heroes perfect op aan. De interieurarchitect van Housing Heroes maakt een interieurplan en Bruynzeel Keukens borduurt hier op voort met het maken van een keukenvoorstel welke hier helemaal op aansluit. Dit alles onder één dak, in een winkel van Bruynzeel Keukens in de buurt waar het nieuwbouw project zich bevindt.’

Ben je als ontwikkelaar of aannemer ook op zoek naar sterk onderscheidend vermogen, hogere klanttevredenheid en tevreden kopers door ontzorging en professioneel advies? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers