Samenwerking Homestudios en Ballast Nedam Development: Woonklaar als gemeenschappelijke deler

Recentelijk is Ballast Nedam Development een langjarige strategische samenwerking aangegaan met Homestudios met als doel om een thuis te creëren voor woningkopers, inclusief een uitgebreid palet aan Woonklaar mogelijkheden.

Sinds 2021 heeft Housing Heroes in opdracht van Ballast Nedam Development de Woonklaar Service uitgevoerd in diverse projecten waaronder Berckelbosch Eindhoven en diverse projecten aan de Groene Loper in Maastricht. Vanuit deze opgedane kennis en ervaring, maar ook vanuit de gemeenschappelijke ambitie om van een huis een thuis te creëren, hebben partijen elkaar gevonden.

In samenwerking met Homestudios zal Housing Heroes de Woonklaar Service aanbieden aan kopers binnen project Natuurrijk Heeze. Deze kopers ontvangen een kosteloos interieurontwerp inclusief Woonklaar Service, bestaande uit vloer-/ wand- en plafondafwerking, meubilair, verlichting, gordijnen en zonwering.

Homestudios verzorgt in dit project de begeleiding over de ruwbouwopties en de keuze voor badkamer en keuken, alles wordt op elkaar afgestemd en de koper krijgt een gestroomlijnd proces om van hun huis een thuis te creëren.