Nieuw in opdracht: Natuurrijk 74 woningen in Heeze

Sinds 2021 heeft Housing Heroes in opdracht van Ballast Nedam Development de Woonklaar Service uitgevoerd in diverse projecten waaronder Berckelbosch Eindhoven en diverse projecten aan de Groene Loper in Maastricht. Vanuit deze opgedane kennis en ervaring, maar ook vanuit de gemeenschappelijke ambitie om van een huis een thuis te creëren, hebben partijen elkaar gevonden.

In samenwerking met Homestudios zal Housing Heroes de Woonklaar Service aanbieden aan kopers binnen project Natuurrijk Heeze. Deze kopers ontvangen een kosteloos interieurontwerp inclusief Woonklaar Service, bestaande uit vloer-/ wand- en plafondafwerking, meubilair, verlichting, gordijnen en zonwering.

Homestudios verzorgt in dit project de begeleiding over de ruwbouwopties en de keuze voor badkamer en keuken, alles wordt op elkaar afgestemd en de koper krijgt een gestroomlijnd proces om van hun huis een thuis te creëren.

Natuurrijk Heeze bestaat uit 74 woningen met een divers aanbod van rijwoning tot twee-onder-een-kap en vrijstaande villa.

We kijken uit naar deze mooie samenwerking!

Klik hier voor meer informatie en inschrijvingen