Natuurlijk – Heeze – 74 woningen

In het Brabantse Heeze ontwikkelt Ballast Nedam Development stijlvolle, nieuwe woningen met een divers aanbod van rijwoning tot twee-onder-een-kap en vrijstaande villa. Natuurrijk biedt een divers aanbod in verschillende prijsklasse en met de wisselende perceelgrootten en oriëntaties. Duurzaamheid staat voorop: de meeste woningen worden energieneutraal en sommige zelfs energieleverend opgeleverd.

Sinds 2021 heeft Housing Heroes in opdracht van Ballast Nedam Development de Woonklaar Service uitgevoerd in diverse projecten waaronder Berckelbosch Eindhoven en diverse projecten aan de Groene Loper in Maastricht. Vanuit deze opgedane kennis en ervaring, maar ook vanuit de gemeenschappelijke ambitie om van een huis een thuis te creëren, hebben partijen elkaar gevonden.

In samenwerking met Homestudios zal Housing Heroes de Woonklaar Service aanbieden aan kopers binnen project Natuurrijk Heeze. Deze kopers ontvangen een kosteloos interieurontwerp inclusief Woonklaar Service, bestaande uit vloer-/ wand- en plafondafwerking, meubilair, verlichting, gordijnen en zonwering.

Homestudios verzorgt in dit project de begeleiding over de ruwbouwopties en de keuze voor badkamer en keuken, alles wordt op elkaar afgestemd en de koper krijgt een gestroomlijnd proces om van hun huis een thuis te creëren.

Klik hier voor meer informatie en inschrijvingen

Opdrachtgever
Ballast Nedam Development

Projectnaam
Natuurrijk

Locatie
Heeze

Aantal eenheden
74

Bouwperiode
2025